SAUNAREMONTTI VIHTI

AMMATTILAINEN APUNASI KAIKISSA SAUNAREMONTEISSA

Meiltä saat saunaremontit Vihdissä huippuosaamisella alusta loppuun, mistään osa-alueesta tinkimättä!

Uusi ilme ja toimivuus vanhalle saunalle

Onko vanha saunasi päässyt jo ehtoon puolelle? Tai eikö se enää vastaa  toiveitasi? Ei huolta, me toteutamme saunaremontin Vihdissä, joka tekee vanhasta saunastasi modernin ja toimivan, rentoutumisen tyyssijan. Kysy tarjousta jo tänään!

Saunaremontti vaatii sekä teknistä osaamista, että visuaalista silmää

Saunaremontti vaatii vankkaa tietotaitoa kosteiden tilojen saneerauksesta. Sen lisäksi, että uuden saunan tekninen toteutus on hallittava pohjatöineen ja pintaremontteineen, kuuluu saunaremonttiin usein visuaalista suunnittelua, sähköjen vetoa, kiukaan mitoittamista ja muita yksityiskohtia, jotta lopputuloksesta saadaan laadukas, ja saunakokemuksesta miellyttävä ja rentouttava.

Ammattilaisillamme ovat kaikki nämä taidot ja uusimme saunasi takuuvarmasti kaikkien hyvien rakennusmenetelmien, sekä tietenkin sinun mieltymystesi mukaan.

“ Saunamme oli aikansa elänyt ja muutenkin kaipasimme saunaan toisenlaista tunnelmaa. Torstilla homma osattiin ja nyt on sauna kiukaineen aivan timanttista luokkaa. Tästä eivät löylyt parane, kiitos! ”

Saunaremontin yhteydessä voidaan laittaa uusiksi ja kohtentaa montaakin eri asiaa

Saunaremontin yhteydessä on mahdollista tehdä monia hienoja muutoksia ja päivityksiä, joilla voidaan nostaa saunan viihtyisyyttä ja toimivuutta.

Kiuas: Saunan sydämestä, eli kiukaasta on paljon kiinni minkälaiset löylyt on tarjolla. Kiukaan tehon mitoittaminen oikein saunan kokoon nähden, ja kiukaan sijaintia saunassa ovat avainasemassa löylyjen laadulle.

Saunan lauteet ja panelointi: Laadukkaat ja tyylikkäät lauteet ja panelointi voivat parantaa saunan ulkonäköä ja viihtyisyyttä merkittävästi. Saunassa tulee käyttää oikeanlaisia maaleja ja öljyjä vaativien olosuhteiden johdosta.

Saunan valaistus: Valaistus on tärkeä osa saunan tunnelmaa ja ilmapiiriä. Uusimalla valaistuksen saunan sisällä voidaan saada aikaan rauhallinen ja rentouttava tunnelma.

Saunan ilmanvaihto: Saunan ilmanvaihto on tärkeää saunan käyttömukavuuden kannalta. Hyvä ilmanvaihto varmistaa raikkaan ilman ja estää liiallisen kosteuden kertymisen.

Saunan remontointi älykkääksi: Saunan remontoinnin yhteydessä voidaan myös tehdä älykkäitä ratkaisuja, kuten esimerkiksi älykäs valaistus, äänentoisto ja ilmanvaihto, jotka voidaan ohjata mobiilisovelluksen kautta.

Ammattilaistemme avulla voit löytää parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja toteuttaa unelmiesi saunan.

Tilaa meiltä unelmiesi saunaremontti!

Meillä on laaja kokemus saunaremonteista. Saat meiltä kaiken suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen.

Scroll to Top