KEITTIÖREMONTTI ESPOO

ALUSTA LOPPUUN ASIANTUNTEMUKSELLA

Kokeneet keittiöremontin ammattilaisemme palvelevat sinua kaikkialla Espoossa. Ota yhteyttä, niin toteutetaan unelmiesi uusi keittiö!

Rakennamme uudet keittiöt kaikkialla Espoossa

Keittiöremontti on yksi tärkeimmistä ja palkitsevimmista projekteista, jonka kodinomistaja voi tehdä kotiinsa. Investoimalla uuteen keittiöön, keittiökalusteisiin ja ominaisuuksiin voit muuttaa kotisi keskipisteestä huipputoimivan ja käytännöllisen paikan tehdä ruokaa ja toteuttaa itseäsi. Halusitpa sitten uudistaa koko keittiön, päivittää keittiön ulkonäköä pienellä pintaremontilla, järkeistää keittiön kaappeja tai asentaa täysin uusia kodinkoneita, olemme apunasi alusta loppuun.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan lisää!

Suunnittelusta toteutukseen vakaalla tietotaidolla

Keittiöremonttia suunnitellessa on tärkeää selvittää, mitkä elementit tarvitsevat vaihtoa tai päivitystä. Haluatko sijoittaa uusiin työtasoihin? Entä miltä näyttäisivät päivitetyt kaapistot? Suunnittelemme kanssasi juuri sinua täydellisesti palvelevan keittiön, jopa sopii niin tyyliisi kuin budjettiisi.

Olemme kokenut keittiöurakoitsija ja meillä on tarjota arvokasta tietoa ja apua koko prosessin ajan. Suosittelemme materiaaleja ja ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan unelmiesi uuden keittiön.

“ Muutimme uuteen asuntoomme ja halusimme uudistaa keittiömme ulkonäön, mutta emme tarvinneet kuitenkaan täydellistä keittiöremonttia. Torsti uudisti pinnat ja keittiön valaistuksen, ja nyt keittiö on juuri meidän näköisemme. Ystävällistä ja aisantuntevaa palvelua, arvosana 10+ 

Minkä näköisen keittiön sinä haluaisit Espoossa?

Suunnitellaan värejä, tekstuureja ja huonekaluja, jotka sopivat henkilökohtaiseen tyyliisi ja luo samalla kutsuvan tunnelman. Huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella saat keittiötilan, joka erottuu joukosta ja kestää upeana vuodesta toiseen.

Toimivan keittiön suunnittelussa on monta eri tekijää. Tärkeää on mm. huomioida se, että liikkuminen on helppoa ja keittiökaapit, keittiölaitteet ja tiskiallas ovat sijoitettu optimaalisesti. Hyvin suunnitellussa keittiössä on miellyttävää laittaa ruokaa ja puhtaanapito on helppoa.

Kaipaatko täydellisen remontin sijaan kevyttä pintaremonttia?

Pienilläkin muutoksilla voi saada paljon aikaan. Esimerkiksi keittiökaappien ovien vaihtamisella ja työtasojen uusimisella saadaan todella näyttäviä lopputuloksia, eikä keittiötä tunnista enää entisekseen.

Meiltä saat Espoossa niin pienet pintaremontit, kuin täydelliset saneeraukset keittiöösi. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Kuvastot

Keittiöt
Ovet
Kalusteovet
Työtasot
Tasot
Legrabox laatikostot
Tandembox laatikostot
Merivobox laatikostot
Vetimet
Mekanismit
Keittiöaltaat

Minkälainen keittiö olisi juuri sinulle sopiva?

Meillä on laaja kokemus keittiöremonteista. Saat meiltä kaiken suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen.

Scroll to Top