ASIAKASPALAUTTEEMME

Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia

Jokainen palautteemme on muuttamattomana lisätty, suoraan asiakkaalta tulleena.

Asiakastyytyväisyys on meille aivan se ykkösasia. Teemme työtämme ylpeydellä ja jokainen toteuttamamme projekti on alusta asti suunniteltu kestämään aikaa ja näyttämään hyvältä.

Tässä on pieni ote tyytyväisten asiakkaittemme kertomista kokemuksista.

“ Asumme 1959 valmistuneessa nk. rintamamiestalossa jossa olemme asuneet nyt jo yli 30 vuotta ja taloa on vuosien kuluessa remontoitu tarpeen mukaan, aiemmin lähinnä omin voimin. Nyt tuntui, että olisi ehkä nopeampaa ja mukavampaa kun ammattilainen tekisi työn. Talosta remontoitiin perusteellisesti olohuone ja keittiö, lattiat avattiin, pinnat uusittiin ja keittiöön tuli uudet keittiökalusteet sekä erikoisuutena puuliesi. Lisäksi tehtiin kaikenlaista pientä lisuketta kuten kaapisto makuuhuoneeseen ja pientä pintaremonttia eteiseen ja kellariin sekä vielä piipun pellitys. Rakennuspalvelu Väyrynen hoiti koko urakan.

Mielestäni erinomaista oli se, että asiakasta oikeasti kuunneltiin, hänen mielipidettään kysyttiin ja se tosiaan vaikutti päätöksiin. Hyvänä palveluna pidän sitäkin, että urakka eli tarpeen mukaan. Keittiön osalta kaapistojen suunnittelu sujui kitkatta, vaikka esitimmekin matkan varrella useampia muutospyyntöjä alkuperäiseen suunnitelmaan. Aikataulutuksessa otettiin asiakkaan toiveet kiitettävästi huomioon. Remontin kestäessä porukka huolehti erinomaisesti jälkiensä siivoamisesta, huolehtivat myös siitä, ettei remontti vaurioittanut mitään olemassa olevia pintoja. Paikalle tultiin sovitusti ja aikataulut pitivät, myös sähkömies ja putkimies saatiin hyvin sovitettua aikatauluihin.

Jälki on siistiä, viimeisteltyä ja ammattitaitoista, eikä varmasti ollut helppo homma, koska talo on alun alkujaan vino, joten monessa kohtaa oli varmasti melkoisen haastavaa saada esim. panelointi näyttämään suoralta. Kiitettävästi tässä on onnistuttu. Erityiskiitokset haluan antaa puulieden osalta: asiat selvitettiin huolellisesti etukäteen mm. paloviranomaiselta, työ tehtiin huolella ja hyvin sekä asiakkaankin toiveet onnistuttiin ottamaan huomioon.

Positiivista on Rakennuspalvelu Väyrysen asenne: he ovat valmiita ottamaan vastaan haasteita, eikä este työlle ole se, ettei juuri sellaista ole aiemmin tehty, vaan ollaan valmiita ottamaan asioista selvää. Luotettavaa palvelua, hinta-laatu-suhde kohdillaan.

Voimme lämpimästi suositella Rakennuspalvelu Väyrystä myös haastavampien kohteiden remontointiin. ”

– Kirsti & Markku

“ Päätin rakentaa Otalammelle vuonna 2005 saamani kesämökin tontille uuden omakotitalon ja olin naapureiltani kuullut kehuttavan Rakennuspalvelu Väyrysen toimintaa joten pyysin heiltä tarjousta uudisrakennuksen sekä autokatoksen urakasta. Pelkillä yleispiirustuksilla sain asiallisen kokonaistarjouksen ja työt käynnistettiin syyskuussa 2005. Myös LVI-urakka hoitui Rakennuspalvelu Väyrysen kautta ja työhön liitettiin vielä sisäpuolen työt täysin valmiiksi erillisellä urakalla.

Laadin työstä aikataulun ja työ sujui suunnitelmien mukaan vaikka valvoin sitä käytännössä vain viikonloppuisin, mutta luotin urakoitsijaan ja he hoitivat työn täsmälleen aikataulun mukaisesti. Muutimme taloon kesäkuussa 2006 jolloin kaikki työt olivat tehtynä.

Muutamia havaintoja rakennustyön ajalta:

 • Työmaapäiväkirjaa pidettiin täsmällisesti
 • Työmaa pidettiin siistinä.
 • Urakoitsija hoiti yhteydet muihin toimijoihin sekä viranomaisiin. Tällä saatiin kaikki osapuolet toimimaan aikataulujen mukaisesti, eikä häiriöitä työhön tullut.
 • Talon keskeltä löytyi kallio jonka poistoon annoin luvan ja se oli poistettu seuraavana päivänä. Se oli ainoa merkittävä lisäkustannus koko urakassa eikä hukkakustannuksia syntynyt.
 • Urakoitsijan edustaja huomasi kattotuoleissa suunnitteluvirheen niin ajoissa, että hukkakustannuksia ei syntynyt.
 • Urakoitsija teki useita erilaisia muutos- ja parannusehdotuksia suunnitelmiini, jotka pääsääntöisesti hyväksyin. Muutokset eivät aiheuttaneet lisäkustannuksia.
 • Urakkaan oli sovittu 2 vuoden takuuaika ja takuutyöt olivat vähäisiä, n. yhden miestyöpäivän verran eikä nyt 8 asutun vuoden jälkeenkään ole ilmennyt mitään huomautettavaa.
 • Tyytyväisenä omakotitalon kustannustasoon ja työn suoritukseen olen sen jälkeen tilannut kaikki tarvitsemani rakennustyöt Rakennuspalvelu Väyryseltä joita ovat:
 • Vanhan rakennuksen ulkomaalauksen, sokkelin ja betoniportaitten pinnoitus ja muutaman ikkunan kunnostus
 • Vanhan autotallin ja rantasaunan katon uusiminen
 • Vanhan maakellarin sisätilojen kunnostus
 • Rantasaunan sisäosien uudistaminen, yhden hirren vaihtaminen, pihan laatoittaminen ja sokkelin pinnoittaminen

Kaikki edellämainitut urakat on myös tehty etukäteen sovitulla kokonaishinnalla jota olen pitänyt suuressa arvossa. Kokemuksieni perusteella voin suositella Rakennuspalvelu Väyrystä myös niille rakentajille, joilla ei itsellä ole kokemusta rakentamisesta. Keijo ja Tommi eivät suostu tekemään ”sutta”. ”

– Pekka R.

“ Olimme pitkään suunnitelleet sauna-pesuhuone- ja wc-tilojen remonttia, mutta koimme luotettavan ja kohtuuhintaisen tekijän löytämisen hankalaksi. Kesällä 2015 kuitenkin tärppäsi; paritaloyhtiömme yhdessä huoneistossa tehtiin täydellinen remontti vastaavissa tiloissa ja pääsimme katsomaan lopputulosta. Sen nähtyämme otimme alkuvuodesta 2016 yhteyttä Rakennuspalvelu Väyrynen Oy:öön ja sieltä saadun tarjouksen perusteella teimme sopimuksen. Remontti alkoi huhtikuun alussa ja se sujui kaikilta osin erinomaisesti: kustannukset olivat sopimuksen mukaiset, sovittu neljän viikon aikataulu piti, tekijät olivat erittäin ammattitaitoisia ja lopputulos on erinomainen. Yhteistyö tekijöiden kanssa sujui hienosti ja saimme heiltä vinkkejä niissä tilanteissa, joissa kaltaisemme ”tumpelot” tarvitsivat apua. Voimme kokemuksemme perusteella suositella lämpimästi Rakennuspalvelu Väyrynen Oy:tä! ”

– Raija ja Markku / Espoo

“ Vuonna 1930 rakennettu omakotitalomme kokonaisvaltainen saneeraus, pihapiirin rakennusten saneeraus ja uudisrakentaminen aittarakennuksineen, aitoineen ja portteineen sekä pihan uudistus on toteutettu vuosina 2000-2014 monessa vaiheessa.

Rakennuspalvelu Väyrynen ja sen omistajat Keijo ja Tommi ovat urakoineet kaikki vaiheet. Heidän työnsä on ollut erittäin ammattitaitoista, oivaltavaa, täsmällistä ja vastuuntuntoista.

Erityisen hyvän toteutustavan lisäksi heillä on mainioita, käytännönläheisiä ja toimivia ideoita ja ratkaisuja. Yhteistyö heidän kanssaan on ollut sujuvaa ja miellyttävää.

Mielihyvin suosittelemme heitä sekä uudis- että saneerausrakentamiseen. ”

– Mi Kuoppa ja Sampsa

“ Rakennuspalvelu Väyrysen vuonna 1997 rakentama omakotitalo Nöykkiöön täytti aikataulultaan, laadukkuudeltaan sekä huolellisuudeltaan kaikki tarpeeni.

Vastuunkanto sekä budjetissa pysyminen oli esimerkillistä eikä talossani ole ollut minkäänlaisia korjaustarpeita.

Olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen ja suositellutkin Rakennuspalvelu Väyrystä moniin haastaviin tehtäviin joista olen saanut erittäin hyvää palautetta. ”

– Anne-Mari

“ Olemme käyttäneet Rakennuspalvelu Väyrysen palveluita ensin autotallimme rakentamiseen. He tekivät autotallin alusta loppuun saakka tarjouksen perusteella.

Sitten he rakensivat talopaketille pohjat ja talopaketin sisustan täydellisesti valmiiksi.

Olemme erittäin tyytyväisiä ja kaikki toteutui sopimusten mukaisesti. Toivomuksemme huomioitiin ja saimme hyviä vinkkejä. ”

– Taina ja Martti

Scroll to Top