KYLPYHUONEREMONTTI ESPOO

HUIPPUOSAAJAMME VALMIINA PALVELEMAAN

Meiltä upeat kylpyhuoneremontit Espoossa. Kerro minkälainen on unelmiesi kylpyhuone, niin me toteutamme sen!

Ammattiylpeydellä toteutetut kylpyhuoneremontit Espoossa

Kylpyhuoneremontin tullessa eteen, käänny asiantuntevien ammattilaistemme puoleen Espoossa. Toteutamme kylpyhuoneen uusimisen aina varmalla osaamisella ja huippulaadukkailla tuotteilla sekä tarvikkeilla. Saat kaiken avaimet käteen -palveluna suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen.

Meillä on pitkä kokemus kylpyhuoneiden uusimistöistä ja asikastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Täydellinen kylpyhuoneremontti vai pientä pintaremppaa

Kylpyhuoneremontti voi olla laajuudeltaan mitä tahansa pienestä pintaremontista täydellisen uuteen kylpyhuoneeseen. Kylpyhuonetta voidaan freesata monella tavalla ja mukavuutta parantaa. Lattia- ja seinälaatoilla voidaan saada vaikka minkälaisia ulkoasuratkaisuja aikaiseksi. Eri kokoiset laatat, tehosteseinät ja valaistus vaikuttavat suuresti kalusteiden ohella ulkonäköön ja tunnelmaan.

Voimme asentaa kylpyhuoneeseesi esimerkiksi lattialämmityksen, kylpyammeen, sadesuihkun tai muita toiveesi täyttäviä ominaisuuksia. Remontoimme myös saunasi Espoossa tarjoamaan rentouttavat ja miellyttävät löylyt.

Kun tilaat meidät remontoimaan kylpyhuoneesi, voit olla varma, että kaikki valmistuu erinomaista rakennustapaa toteuttaen ja vahvalla tietotaidolla, sekä sovitussa aikataulussa.

“ Jännitimme kylpyhuoneremonttia, ja sitä kenelle työn antaisimme tehtäväksi. Halusimme, että teknisesti kaikki toteutetaan varmasti oikein, laadukkailla tuotteilla ja että omat näkemyksemme huomioidaan toteutuksessa. Saimme Torstilta juuri sen mitä toivoimme, ja enemmänkin. Suuri kiitos!  ”

Uusi kylpyhuone on turvaa ja rentoutumista

Kylpyhuoneremontti on yksi niistä remonteista, jotka tulee toteuttaa ammattitaidolla ja tarkkuudella. Kosteus on saatava pysymään poissa rakenteista ja toteuttaa remontti niin, että kylpyhuone on kaikin puolin turvallinen sekä rakennukselle että sinulle.

Tämän lisäksi kylpyhuone on monelle rentoutumisen paikka, joka usein toimii samalla myös kodinhoitoon liittyvänä tilana pyykinpesun suhteen. Tällöin esteettisyyden ja käytännöllisyyden yhdistäminen on tärkeää.

Ulkonäköön voidaan vaikuttaa moninaisin vaihtoehdoin aina laatoituksesta valaistukseen ja kylpyhuonekalusteisiin. Laskutasot, kaapit ja mm. peili ovat myös tärkeitä kylpyhuoneen sisustuselementtejä. Mukavuutta taas saadaan esimerkiksi lattialämmityksellä ja suihkuvalinnoilla. Onko toiveenasi suihkukaappi, jossa suuri sadesuihku? Ehkä haluat perinteisemmin suihkuverhot, tai avoimen tilan ilman ylimääräisiä esteitä.

Meiltä luonnistuu kaikenlaiset kylpyhuoneratkaisut!

Olisiko uusi kylpyhuoneesi tämän näköinen?

Tilaa meiltä unelmiesi kylpyhuoneremontti!

Meillä on laaja kokemus kylpyhuoneremonteista. Saat meiltä kaiken suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen.

Scroll to Top