KYLPYHUONEREMONTTI ESPOO

HUIPPUOSAAJAMME VALMIINA PALVELEMAAN

Meiltä upeat kylpyhuoneremontit Espoossa. Kerro minkälainen on unelmiesi kylpyhuone, niin me toteutamme sen!

Ammattiylpeydellä toteutetut kylpyhuoneremontit Espoossa

Kylpyhuoneremontin tullessa eteen, käänny asiantuntevien ammattilaistemme puoleen Espoossa. Toteutamme kylpyhuoneen uusimisen aina varmalla osaamisella ja huippulaadukkailla tuotteilla sekä tarvikkeilla. Saat kaiken avaimet käteen -palveluna suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen.

Meillä on pitkä kokemus kylpyhuoneiden uusimistöistä ja asikastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Täydellinen kylpyhuoneremontti Espoossa, vai pientä pintaremppaa

Kylpyhuoneremontti Espoossa voi olla laajuudeltaan mitä tahansa pienestä pintaremontista täydellisen uuteen kylpyhuoneeseen. Kylpyhuonetta voidaan freesata monella tavalla ja mukavuutta parantaa. Lattia- ja seinälaatoilla voidaan saada vaikka minkälaisia ulkoasuratkaisuja aikaiseksi. Eri kokoiset laatat, tehosteseinät ja valaistus vaikuttavat suuresti kalusteiden ohella ulkonäköön ja tunnelmaan.

Voimme asentaa kylpyhuoneeseesi esimerkiksi lattialämmityksen, kylpyammeen, sadesuihkun tai muita toiveesi täyttäviä ominaisuuksia. Remontoimme myös saunasi Espoossa tarjoamaan rentouttavat ja miellyttävät löylyt.

Kun tilaat meidät remontoimaan kylpyhuoneesi, voit olla varma, että kaikki valmistuu erinomaista rakennustapaa toteuttaen ja vahvalla tietotaidolla, sekä sovitussa aikataulussa.

“ Jännitimme kylpyhuoneremonttia, ja sitä kenelle työn antaisimme tehtäväksi. Halusimme, että teknisesti kaikki toteutetaan varmasti oikein, laadukkailla tuotteilla ja että omat näkemyksemme huomioidaan toteutuksessa. Saimme Torstilta juuri sen mitä toivoimme, ja enemmänkin. Suuri kiitos!  ”

Uusi kylpyhuone Espoossa on turvaa ja rentoutumista

Kylpyhuoneremontti on yksi niistä remonteista, jotka tulee toteuttaa ammattitaidolla ja tarkkuudella. Kosteus on saatava pysymään poissa rakenteista ja toteuttaa remontti niin, että kylpyhuone on kaikin puolin turvallinen sekä rakennukselle että sinulle.

Tämän lisäksi kylpyhuone on monelle rentoutumisen paikka, joka usein toimii samalla myös kodinhoitoon liittyvänä tilana pyykinpesun suhteen. Tällöin esteettisyyden ja käytännöllisyyden yhdistäminen on tärkeää.

Ulkonäköön voidaan vaikuttaa moninaisin vaihtoehdoin aina laatoituksesta valaistukseen ja kylpyhuonekalusteisiin. Laskutasot, kaapit ja mm. peili ovat myös tärkeitä kylpyhuoneen sisustuselementtejä. Mukavuutta taas saadaan esimerkiksi lattialämmityksellä ja suihkuvalinnoilla. Onko toiveenasi suihkukaappi, jossa suuri sadesuihku? Ehkä haluat perinteisemmin suihkuverhot, tai avoimen tilan ilman ylimääräisiä esteitä.

Meiltä luonnistuu kaikenlaiset kylpyhuoneratkaisut Espoon alueella!

Olisiko uusi kylpyhuoneesi tämän näköinen?

Tilaa meiltä unelmiesi kylpyhuoneremontti Espooseen!

Unelmiesi kylpyhuone on vain yhden päätöksen päässä – Tilaa meiltä kylpyhuoneremontti!

Kuvittele hetki, jolloin astut omaan kylpyhuoneeseesi ja tunnet heti mielenrauhan valtaavan sinut. Tyylikkäät laatat, modernit kalusteet ja viimeistellyt yksityiskohdat ovat juuri sellaiset kuin olet aina toivonut. Tämä unelma voi tulla todeksi – ja se on helpompaa kuin koskaan ennen, kun valitset meidät kumppaniksesi.

Miksi valita meidät toteuttamaan kylpyhuoneremonttisi Espoossa?

Ammattitaito: Meillä on pitkä kokemus alalta ja työtä pelkäämättömät sekä omasta osaamisestaan ylpeät ammattilaiset. Tämä takaa, että saat aina laadukkaan ja kestävän lopputuloksen remonttikohteeseesi.

Luotettavuus: Meille aikataulut ja budjetit eivät ole vain numeroita, vaan lupauksia sinulle. Meille tyytyväinen asiakas on ykkösasia. Haluamme, että meidät tunnetaan säntillisyydestä, luotettavuudesta ja ennen kaikkea osaamisestamme.

Räätälöinti: Jokainen kylpyhuone on yksilöllinen, ja me räätälöimme ratkaisut juuri sinun tarpeidesi mukaan. Me kuuntelemme asiakasta ja hänen toiveitaan, sekä ehdotamme omia kokemuksemme suomia ratkaisuja kylpyhuoneremonttiisi.

Kestävä laatu: Käytämme vain laadukkaita ja hyväksi todettuja materiaaleja, jotta remonttisi kestää aikaa ja käyttöä. Kylpyhuoneesi Espoossa on tarkoitus olla näyttävä, kestävä sekä toiminnallinen.

Täyden palvelun paketti: Tarjoamme kaiken suunnittelusta toteutukseen. Meillä ei asiakkaan tarvitse tehdä muuta kuin esittää toiveita, jotka toteutamme.

Kuinka kylpyhuoneremontti Espoossa etenee?

Suunnittelu: Ota yhteyttä, niin kartoitamme toiveesi ja tarpeesi kylpyhuoneen suhteen. Laadimme yksilöllisen suunnitelman, sekä tarkan kustannusarvion. Muistathan, että yksityistalouteen toteutettu kylpyhuoneremontti on kotitalousvähennys kelpoista, kun homman toteuttaa ammattilaisella.

Toteutus: Meidän ammattilaisemme huolehtivat remontista alusta loppuun, minimoivat häiriöt ja varmistavat korkean laadun. Jos sinulla on toiveita toteutukseen liittyen, kuuntelemme mielellämme.

Tarkastus ja loppusiivous: Emme jätä törkyä taaksemme, vaan toteutuksen jälkeen tarkastamme lopputuloksen ja siivoamme jälkemme, jotta pääset heti nauttimaan täysin siemauksin uudesta kylpyhuoneestasi.

Älä jää haaveilemaan, tee unelmistasi totta tänään! Ota yhteyttä, ja aloitetaan matka kohti unelmiesi kylpyhuonetta.

Scroll to Top