KYLPYHUONEREMONTTI VIHTI

VANKKAA OSAAMISTA KYLPYHUONEEN UUSIMISTÖISSÄ

Meiltä saat kylpyhuoneremontit Vihdissä mitä laadukkaimmalla työnjäljellä ja osaamisella. Pyydä tarjous, niin aloitetaan uuden kylpyhuoneesi toteutus.

Tyylikkäät ja laadulla toteutetut kylpyhuoneet kaikkialla Vihdissä

Kun haaveenasi on uusi kylpyhuone Vihdin alueella, käänny meidän puoleemme ja pyydä tarjous! Palvelemme osaamisella ja viimeisen päälle ammattiylpeydellä.

 

Kylpyhuoneremonttien taitotiimi palveluksessasi!

Kylpyhuoneremontti on loistava tapa päivittää kotisi ilmettä ja tuoda sille lisäarvoa. Etsitpä sitten täydellistä kylpyhuoneen uudistusta tai haluat vain tehdä pieniä muutoksia, valinnanvaraa on paljon. Kylpyhuoneen ulkonäköön ja ominaisuuksiin vaikuttavat niin kalusteet, lattia- ja seinämateriaalit kuin valaistuskin. Remontoimme myös saunat Vihdissä lukemattomien saunaremonttien kokemuksella.

Kun tilaat ammattilaisemme paikalle, varmistat että kylpyhuoneesi valmistuu varmalla tietotaidolla, aikataulussa ja tulee näyttämään upealta vuosi vuoden jälkeen. Oikealla ammattiavulla saat unelmiesi kylpyhuoneen.

“ Kylpyhuoneessamme oli käynyt vesivahinko ja saimme pikaisen avun Tommilta ja remppatiimiltä. Entinenkin kylpyhuone oli ihan kiva, mutta nyt aivan meidän näköisemme… siis onni onnettomuudessa 🙂 Suosittelemme!”

Mistä upea kylpyhuone on tehty?

Kylpyhuoneen tulee olla teknisesti viimeisen päälle toteutettu, ettei se aiheuta kosteusongelmia rakenteisiin ja kotiisi. Sen lisäksi kylpyhuone on monelle rentoutumisen tila, jolloin myös ilmapiirin tärkeys nousee esiin.

Kylpyhuoneen tunnelmaan ja ulkonäköön voidaan vaikuttaa monella tavalla ja meillä on paljon vaihtoehtoja sinun kylpyhuonettasi ajatellen. Näyttävät lattialaatta ja seinät luovat pohjan seesteiselle suihkukokemukselle. Hyvin suunnittelulla valaistuksella saadaan upea näyttämään vieläkin upeammalta.

Kylpyhuoneen kalusteilla luodaan niin ulkonäköä, kuin käytännöllisyyttä. Tarvitsetko kaappitilaa, tasoja, pesualtaan, pyyhetelineet tai muita kalusteita, kaikki onnistuu. Jopa peilillä ja sillä, minkä kokoinen, muotoinen ja minne se on sijoitettu, on suuri merkitys kylpyhuoneesi tilantunnun ja ulkonäön suhteen.

Tärkeimpänä yksityiskohtana tietenkin itse suihku. Onko suihkukaappi teille se paras ratkaisu vai perinteisempi suihkuverho, vaiko ihan avoin ratkaisu. Jotkut vannovat suurien sadesuihkujen nimeen ja toiset haluavat huuhtoutua pienemmän pinta-alan suihkupäillä.

Oletko aina toivonut kylpyhuoneeseesi lattialämmitystä? Lattialämmitys on luksusta, ja varsin toteutettava lisä kun kylpyhuone kuitenkin uudistetaan.

Ammattilaisemme ovat valmiina ideamyssy päässä ja tietotaito plakkarissa odottamassa yhteydenottoasi.

Tältä uusi kylpyhuoneesi voisi näyttää

Tilaa meiltä unelmiesi kylpyhuoneremontti!

Meillä on laaja kokemus kylpyhuoneremonteista. Saat meiltä kaiken suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen.

Scroll to Top