KEITTIÖREMONTTI VIHTI

SUUNNITTELUSTA TOTEUTUKSEEN TOIVEITTESI MUKAAN​

Upeat keittiöt alusta loppuun tinkimättömällä osaamisella. Ota yhteyttä kokeneisiin keittiöremontin ammattilaisiimme, palvelemme Vihdissä ja lähipaikkakunnilla.

Laadukkaat uudet keittiöt kaikkialla Vihdin alueella

Kun kaipaat uutta keittiötä Vihdin alueella, käänny meidän puoleemme ja pyydä tarjous! Palvelemme ilolla ja viimeisen päälle ammattiylpeydellä.

Keittiöremontti on loistava tapa lisätä kotisi mukavuutta, käytännöllisyyttä ja tuoda asuntoosi lisäarvoa. Keittiöremontti on täydellinen tilaisuus mukauttaa keittiösi yksilölliseen tyyliisi ja tarpeisiisi sopivaksi. Saatavilla on paljon erilaisia keittiömalleja, joiden avulla voit luoda unelmiesi keittiön ja taitava keittiötiimimme räätälöivät sinulle jokaisen yksityiskohdan toiveittesi mukaan. Ehkä haluat keittiöösi lisää säilytystilaa, upean keittiösaarekkeen tai käytännöllisemmän järjestyksen, saat meiltä kaiken tämän suunnittelusta toteutukseen.

Ammattilaisemme tietävät miten toimiva keittiö suunnitellaan ja toteutetaan

Keittiö on yksi kodin eniten käytetyistä huoneista, joten on tärkeää valita materiaalit ja laitteet, jotka kestävät päivittäistä kulutusta, ovat huippukäytännöllisiä ja näyttävät silti hyvältä.

Valitsemalla meidät keittiöremontin urakoitsijaksi voit olla varma, että keittiösi uudistuu täydellisesti ja kestää vuodesta toiseen. Huolellisen suunnittelun ja toteutuksen avulla vanha keittiösi muuntautuu kotisi keskipisteeksi, jossa ruoanlaitto on käytännöllistä ja ajan viettäminen viihtyisää.

Meillä on pitkä kokemus kaikenlaisista keittiöremonteista Vihdin alueella ja olemme varmoja, että tulet olemaan 100% tyytyväinen lopputulokseen.

Uusi keittiömme on ihana, juuri meidän näköisemme. Toiveitamme kuunneltiin ja vaihtoehtoja ehdotettiin, myös sellaisia joita emme olisi tulleet itse ajatelleeksi. Vihdin paras remonttipalvelu 🙂 Emme voisi olla tyytyväisempiä. Kiitos ja suuret suosittelut! 

Keittiösuunnittelun ammattilaisemme Vihdissä apunasi alusta loppuun

Keittiön suunnittelussa oikea pohjaratkaisu on tärkeää. Tärkeää on huomioida mm. se, että keittiö mahdollistaa tehokkaan liikkumisen, ruoanlaiton ja siivouksen. Toimiva keittiö optimoi helpon pääsyn laitteisiin, säilytystilaan sekä mm. tiskialtaaseen. Kun valitaan keittiölaitteita, varmistetaan, että ne ovat laadukkaita ja sopivat keittiösi suunnitteluun.

Valaistus on toinen tärkeä näkökohta keittiön suunnittelussa. Sen tulee olla sekä toimiva että tyylikäs. Luonnonvalo on aina hyvä vaihtoehto, mutta myös keinovalolla voidaan luoda kutsuva tunnelma. Keittiön suunnittelussa käytetyt materiaalit vaikuttavat suuresti tilan ulkonäköön ja tuntumaan. Keittiöösi valitaan materiaalit, jotka ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia ja jotka täydentävät yleistä muotoilua.

Kevyelläkin keittiöremontilla saadaan aikaan suuria muutoksia

Aina koko keittiötä ei tarvitse laittaa kokonaan uusiksi näyttävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Edullisimmillaan pelkkien keittiökaappien ovien sekä työtasojen uusimisella saadaan jo huomattava piristys keittiön ulkoasuun.

Olemme uudistaneet lukemattomia keittiöitä pienillä pintamuutoksilla ja saaneet aikaan upeita muutoksia.

Kuvastot

Keittiöt
Ovet
Kalusteovet
Työtasot
Tasot
Legrabox laatikostot
Tandembox laatikostot
Merivobox laatikostot
Vetimet
Mekanismit
Keittiöaltaat

Minkälainen keittiö olisi juuri sinulle sopiva?

Meillä on laaja kokemus keittiöremonteista. Saat meiltä kaiken suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen.

Scroll to Top